سفارش تبلیغ
صبا ویژن

وب سایت شخصی مهران حداد__M.Haddad personal website
سکوت کن برای تفکر......نگاه کن برای عبرت 


انتخاب همسر، زیبایی یا تفکر؟


متأسفانه مردان ما بسیار معتقدند که همسری زیبا داشته باشند در حالی که در آمار جهانی بهداشت  زیبایی نمره 25 و تفکر 300 نمره دارد ، زیبایی دوره محدودی دارد ولی ما نمی توانیم تفکر و تعلیم و تربیت را انکار کنیم . اولین چیزی که در حوزه تفکر جلوه گر می شود هوش است. زندگی یک زوج با اختلاف هوش فاحش بسیار مشکل است. افرادی که  ضریب هوشی پایینی دارند از رفتار و کردارشان مشخص است پختگی کامل را ندارند عامل دیگر تشخیص هوش انتزاعی است، انتزاعی یعنی: توانایی درک و استنباط موقعیت های کلی.

افرادی که تفکر انتزاعی دارند خیلی زود شما را می فهمند و لازم نیست برایشان تکرار کنید. جنبه دیگر تفکر، توانایی حل مسأله است. یعنی تفکری که انسان می تواند درآن مسائل خودش را حل کند. گاهی یک نفر از روی ترحم با فردی ازدواج می کند که از نظر هوش در سطح پائینی است. زندگی با کسی که با شما اختلاف هوشی دارد مشکل است یکی از ارکان اصلی مدیریت تفکر خوب است.


شباهت ها و تفاوتهای دختر وپسر

پژوهش های به عمل آمده نشان می دهد، که با ثبات ترین ازدواج ها آن است که زن وشوهر بیش ترین شباهت ها را با هم داشته باشند. میزان بی ثباتی و طلاق در زوجین شبیه هم کم مشاهده می شود. بعضی از روانشناسان شباهت های بین زوجین را در حکم سپرده بانکی مشترک تلقی کرده و اشاره می کنند اگر میزان سپرده بانکی شما بیشتر باشد در مقابل بحران اقتصادی و اجتماعی بهتر می توانید مقاومت و احساس امنیت کنید. در غیر این صورت دچار مشکل می شوند. این تشبیه نشان می دهد هر چه قدر میزان تشابه بین زوجین بیشتر باشد کمتر دچار بحران می شوند.


- هوش: اگر هوش زن وشوهر به یک اندازه باشد رابطه ی زناشویی آنان با گرفتاری کم تری روبرو می شود.

- ارزش ها: لازم است که زن وشوهر به بسیاری از ارزش ها وحدت نظر داشته باشند. مثلاٌ: مهم است زن و شوهر از نظر معنوی و یا درک اقتصادی اختلاف نظر زیادی نداشته باشند.

- علائق: اگر زن وشوهر در بسیاری از زمینه ها علائق مشترک داشته باشند زندگی به کامشان شیرین خواهد شد.


توقع از وظایف و مسئولیت های خانوادگی

زن وشوهر باید درباره وظایف و مسئولیت های زنا شویی وحدت نظر داشته باشند طرز فکر افراد به دو دسته تقسیم می شود، بعضی از افراد درمورد وظایف و مسئولیت های زن وشوهر سنتی فکر می کنند . به این معنا که زن مدیریت خانه را بر عهده بگیرد و مرد مدیریت بیرونی منزل را. این نوع افراد باید با فردی ازدواج کنند که با او هم فکر باشد. اما دسته دوم شیوه مدیریت مشارکتی هستند که براساس ویژگیهای فطری و طبیعی در زن و مرد است .


اختلاف هایی که می تواند به خوشبختی زندگی زناشویی لطمه بزند عبارتند از:

1- میزان انرژی: وقتی یکی از طرفین پر انرژی و در مقابل همسر او کم انرژی باشد. این افراد به مشکل عدیده ای برخورد می کنند و این اختلاف در زمینه های معاشرت اجتماعی، و مذهبی خود را نشان می دهد .

2- عادات شخصی: وقتی زن وشوهر عادات شخصی متفاوتی با هم دارند به تدریج وحدت میان آنها رو به نقصان می رود و می توان به مواردی مانند وقت شناسی، نظم و ترتیب ، وابستگی، و احساس مسئولیت اشاره کرد.

3- استفاده از پول: بسیاری از زوجها در اثرفقدان بر سر مسائل مالی دچار مشکل می شوند یکی می خواهد پولش را پس انداز کند و دیگری به خرج کردن پول و خوش بودن در لحظه علاقمند است. اختلافاتی مانند این می تواند بر زندگی زنا شویی تأثیر بگذارد.

4- علائق و مهارت های کلامی : اگر یکی از زوجین پر حرف و دیگری کم حرف باشد چه مشکلی پیش می آید؟ اگر یکی به هنگام صرف غذا علاقمند به حرف زدن باشد و همسرش بخواهد سکوت کند یا یکی از طرفین علاقمند به مکالمه ی تلفنی طولانی باشد زمینه اختلاف را پایه ریزی کرده اند.

این نکته را به خاطر بسپارید که ازدواج برای توانمندی شخصیت و فضایل اخلاق و به نمایش گذاشتن جوانمردی و محبت زنانگی و یافتن عزت نفس است .


سن مناسب برای ازدواج

دختر وپسر که با هم ازدواج می کنند باید فاصله سنی زیادی نداشته باشند . فاصله سنی معمولاٌ نگرش فکری را نیز باعث می شود و عدم تفاهم را پیش خواهد آورد. تناسب سن در میان زن و مرد آن دو را از نظر علائق و نیاز ها به هم نزدیک می کند و بهتر می توانند به نیاز های طبیعی هم پاسخ دهند. سن ازدواج در شرایط جغرافیایی و اقلیمی متفاوت است. در مناطق گرم سن بلوغ و ازدواج پایین و در مناطق کوهستانی و سرد بالاتر است. بهترین سن ازدواج رسیدن به بلوغ عاطفی و روانی است . ممکن است کسی در 16 سالگی و دیگری در 30 سالگی به این بلوغ برسد . ازدواج دیر رس نیز به نوبه خود اثرات سویی روی ازدواج می گذارد و به علت راه مخصوصی که هر یک از طرفین در زندگی پیش گرفته اند قادر به برآوردن نیاز های همسر خود نیستند.


 اولویت ملاک ها و معیار ها در انتخاب همسر

الف- ملاک های درجه اول

این ملاک ها بسیار مهم هستند و کار ارزیابی را باید از این ملاک ها شروع کرد.

1- ایمان.  2-اخلاق.  3- تشابه علاقه ها و سلیقه ها

ب- ملاک های درجه دوم

این ملاک ( ثروت و تحصیلات) بستگی به شرایط اقتصادی و پایگاه اجتماعی آن ها دارد.کسانی که بیشتر از حد به این ملاک ها اهمیت می دهند دچار درد سرهای بزرگی می شوند عده زیادی باید توجه داشته باشند به دلیل زرق و برقی که این ملاک ها دارند افراد نباید بی جهت گم شده شان را در دارندگان این ملاک ها جستجو کنند و گذشته از ظاهر ، گشت گذاری هم در باطن افراد باشید.


 


[ سه شنبه 92/1/20 ] [ 1:0 صبح ] [ مهران حداد ] [ نظرات () ]
.: Weblog مهران حداد :.

درباره وبلاگ

سلام به دوستانی که به وبلاگم اومدن،براتون ارزوی شادی و آرامش همیشگی دارم.خدایا انگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه بمیران که کسی به وجد نیاید از نبودنم.
موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 117
بازدید دیروز: 65
کل بازدیدها: 523025